Du kan även ge din julgåva via Swish: 9002825.

Hur kan jag hjälpa?

Genom att ge en gåva i Portionskampen kan fler människor i hemlöshet och utsatthet äta sig mätta i Uppsala. 

Du kan starta en egen insamling

Det finns många sätt att starta en egen insamling. Gör något du är bra på och tycker är roligt. Kanske vill du baka kakor som du kan sälja, ha en konsert, en loppis eller fråga grannarna om de vill ha hjälp med snöskottning? I Portionskampen kan du starta en insamling antingen med familjen, kollegorna, ett gäng kompisar, eller starta något helt själv.

Swisha din julgåva till 9002825 eller sätt in pengar på PG 90 02 82-5

Du kan även anordna ett event där du enkelt uppmanar din familj och vänner att swisha in sina gåvor. De ser då direkt att gåvan går till Uppsala Stadsmissions arbete för hemlösa och socialt utsatta.

Tack!

Som tack får du ett gåvobevis som du kan dela på Facebook.

Hit går dina pengar

Din gåva går till Uppsala Stadsmissions öppna verksamheter för hemlösa och socialt utsatta. Din gåva gör så att vi kan servera fler måltider i värme och gemenskap.

Våra verksamheter är Stadsmissionens matkasse för fattiga, Mikaelsgården för hemlösaKvinnobyrån för våldsutsatta kvinnor, Crossroads för utsatta EU-medborgare och Soppmässan.

Uppsala Stadsmission har 90-konto, vilket innebär att vi granskas av svensk insamlingskontroll så att du kan vara säker att pengarna används på bästa sätt.

Read More
getswish_qr

Skänk en portion direkt via Swish

Nu kan du använda dig av vår QR kod för att skänka en portion, eller valfri summa, direkt via Swish. Öppna bara appen, och scanna vår QR kod för att ge din julgåva. Du kan också använda vårt Swish nummer 9002825 för att via appen ge din julgåva. Var med i kampen om ett mänskligare Uppsala!